Двутактови Приложения
Контакти
SKYPE връзка
 
Двутактови Приложения ПДФ Печат Е-мейл
Написано от dsfg   
Четвъртък, 02 Февруари 2012 20:27
Съществуват много косачки за трева, електрически коси, дискови култиватори, моторни шейни, мотопеди, скутери, моторизирани индивидуални водни съдове, извънбордови мотори, ръчни колички и др. – всички те използват двутактови двигатели.

В бъдещето, много от тези двигатели ще бъдат заменени от много по-ефективни и чисти четиритактови приложения. Двутактовите двигатели не разполагат с маслена вана, която да осигурява мазане - вместо това, малко количество масло се смесва с горивото, за да осигури допълнителна защита и мазане. Поради това, двутактовите двигатели всъщност изгарят масло и по този начин замърсяват повече околната среда.

Няма други приложения, които да се нуждаят повече от нашите продукти POLYTRON от двутактовите двигатели. Изследванията показват, че чрез добавянето на POLYTRON MTC към маслото за двутактовия двигател в съотношение от 10% (т.е., 100 ml на всеки литър масло), вие осигурявате цялата допълнителна защита, която предлага POLYTRON. Използвайте този продукт заедно с POLYTRON GDFC и Вие не само ще осигурите защита и мазане, но и ще подобрите структурата на изгаряне на самото гориво.

Вие осигурявате повече защита за един по-гладко работещ и по-охладен двигател и изгаряте горивото по-пълно, за да се освободи повече енергия и да се намалят емисиите. Това влияе благоприятно на околната среда и на Вашите разходи.

● Добавете 10% POLYTRON MTC към маслото за двутактовия двигател.
● Добавете 30-60ml POLYTRON GDFC на всеки 40 L гориво.
Последно променен на Петък, 20 Декември 2013 13:45
 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK