Защо Да Изберем POLYTRON
Контакти
SKYPE връзка
 
Смазочните продукти на POLYTRON в леки коли, джипове, мотоциклети, лекo и тежкотоварни камиони, лодки, яхти, индустриални морски съдове, генератори и стационарни двигатели способстват за:

● Елиминиране до 95% от износването на двигателя
● Намаляване работната температурa на двигателя и нивото на шума
● Премахване на всякакъв вид натрупвания и запазване на двигателя напълно чист
● В случай на липса на масло или охладител, двигателят се предпазва за десетки километри при всякакви условия на шофиране
● Възстановяване компресията (компресията може да се повиши дори и при нови коли)
● Образуване на много по-чисти емисии на газове
●Тяхното действие не се уврежда в тежки условия на работа, като наличие на влага, кал и прах
● Удължаване на интервалите за смяна на маслото и смяна на маслените филтри от 4 до 7 пъти
● Значително икономисване на гориво и масло
● Намаляване на разходите за поддръжка до 65%
● Еднакво отлични резултати, когато се използва в трансмисии, диференциали, предавки и др.

В производствени и търговски приложения, смазочните материали на POLYTRON:

● Елиминират до 95% от износването на оборудването
● Намаляват работните температури на оборудването и нивата на шума при действие
● Оборудването се предпазва при по-широк температурен диапазон
● Премахват всякакъв вид натрупвания и пазят оборудването напълно чисто
● В случай на липса на масло или охладител, оборудването се предпазва за значително време при всякакви работни условия
● Могат да удължат сервизните интервали 4-7 пъти
● Значително икономисване на потреблението на енергия и смазочни субстанции
● Намаляване на разходите за поддръжка до 60%

Ето няколко свидетелства и референции:

1. Военно подразделение в чужда страна са изпробвали POLYTRON в скоростната кутия на хеликоптер и са изпитали 98% намаляване на износването, 30% снижение на нивото на шума и 15% снижение на температурата при действие.

2. Лаборатория на Военноморската академия в европейска страна са тествали POLYTRON в разнообразни военни приложения с наличието на морски дизелови приложения.

a. Изпитанието е било извършено при нормално ниво на действие на оборудване като резултатът бил незабавно 95% снижение на нивото на износване в морските дизелови двигатели.

b. При второто изпитание, били смесени вода с масло, съдържащо формулата на POLYTRON. Тестът показал никаква промяна в работата на двигателя. При нормално работно натоварване, когато водата прониква в смазочната система, двигателят прегрява и блокира. Но с POLYTRON не се получава нищо такова и двигателя продължава нормално работа.

c. Последното изпитание било проведено да се установи ефекта при работа на двигател без наличие на масло след като е била приложена формулата на POLYTRON . Първоначално морският дизелов двигател работел с моторно масло, което съдържало добавката на POLYTRON. След това, маслото било изцяло изтеглено от двигателя. Той бил оставен да работи на 50% за около 25 минути. При обикновени обстоятелства, моторът би блокирал след минута или минута и половина, но с обработката на POLYTRON, двигателят продължил да работи без видими проблеми.

3. Петролна компания в Европа провела изпитание с формулата на POLYTRON при техните превозващи петрол камиони, като проверявала маслото на всеки 5000 км. за метални частици , което е показател за износване. Преди да използват POLYTRON , те измерили 300 ppm концентрация на метални частици. След употребата на формулата на POLYTRON те получили 10-17 ppm (повече от 95% снижение в износването).

Тези примери на изключително представяне на продуктите на POLYTRON не са изненада за производителя POLYTRON. Вие сте добре дошли да изпитате сами всички продукти на POLYTRON , а ние Ви гарантираме същите резултати на изключително действие.

Ние гарантираме, че вашият автомобилен двигател или оборудване ще бъде в годност най-малко 4-7 пъти по-дълго, ще работи по-гладко и ще консумира по-малко енергийни ресурси отколкото без POLYTRON.

Подробно описание : POLYTRON MTC (смазочен концентрат за двигатели)

Съществуват две главни причини за деградация в работното състояние на двигателя.

1. Непрекъснато износване

2. Отлагане на натрупвания около пръстените на буталата и другите движещи се части на двигателя.

Тези две причини са тясно взаимосвързани. Натрупването на такива отлагания след определен момент причинява ускорено износване на двигателя. Това от своя страна причинява деградация в работното действие на двигателя, което предизвиква още по-бързо ускоряване на отлагането на натрупвания и така нататък.
Ето защо е важно да се елиминира износването и натрупването на отлагания едновременно. POLYTRON MTC е научно изведен да се справи с тези два основни проблема дори и при най-трудни условия на работа.

3. POLYTRON MTC се разпръсква отлично, като ефективно удържа утайките, докато предпазва отлагането на лак по частите на мотора при най-тежки условия. Животът на масленият филтър е удължен и PVC (Позитивно Вентилиране на Картера) клапата остава чиста. Ако POLYTRON MTC се прилага правилно, частите на двигателя (или каквато и да е част на каквото и да е оборудване) остават чисти от всякакво натрупване на вредни отлагания..
При по-стари коли, POLYTRON MTC почиства вътрешния двигател и го пази чист, ако POLYTRON MTC се прилага редовно както се препоръчва.

4. POLYTRON MTC елиминира до 95%-99% от износването на двигателя (или на друго оборудване).

Поради изключителните POLYTRON MTC качества споменати по-горе, работата на двигателя (която няма отношение към горивната система и горната част на двигателя) е максимизирана, ако POLYTRON MTC се прилага както е препоръчано.
В по-стари двигатели на коли, веднъж когато износването достигне определен предел, се появяват луфтове между стенните повърхности на цилиндъра и пръстените на буталата (като резултат от тяхната „неравност”), което причинява частична загуба на компресията, излишно проникване на масло в горивната система и проникването на горивни газове в смазочната система.
Всичко това предизвиква драстично увреждане на работата на двигателя и ускорено износване. При прилагането на POLYTRON MTC, повърхностите на стените на цилиндъра и пръстените на буталата се полират както е споменато горе, така че луфтовете между стените на цилиндъра и повърхностите на буталата се свеждат до минимум, а работното действие се увеличава до краен предел (в повечето случаи компресията се възстановява напълно).

3. Безопасност: POLYTRON MTC дава временна защита на двигателя по време на липса на смазване.

Представете си, че двигателя на автомобила ви загуби масло или охладител (или маслената/охладителната помпи се развалят) по средата на нищото през нощта. Колко ли ще бъдете готови да платите за да имате възможността да се придвижите да най-близкия сервиз или до място, където ще можете безопасно да пренощувате?
POLYTRON MTC ви дава такава възможност. След изминаване на приблизително 50 км. след прибавянето на POLYTRON MTC както е препоръчано, ще бъдете сигурни, че в случай на проблем с маслената/охладителната системи, ще бъдете в състояние да продължите да шофирате автомобила си безопасно без да съсипете двигателя и достатъчно дълго без да правите компромиси със сигурността си.

Изводи:

1. При нови двигатели, използването на POLYTRON MTC предпазва вътрешния двигател чист през цялото време и елиминира 99% от износването му. В реални условия, работата на двигателя е подобрена и се поддържа в най-висока форма докато се прилага POLYTRON MTC по препоръчания начин.

2. Незабавно след прилагането на POLYTRON MTC за първи път при стари двигатели, вътрешният двигател се изчиства от всички отлагания. Компресията и работата на двигателя се увеличават максимално. Консумацията на гориво и масло намалява до краен предел. Износването е почти елиминирано. Моторът работи по-тихо и работните температури намаляват. Същият максимален ефект може да бъде поддържан, ако POLYTRON MTC се използва редовно както се препоръчва.

3. Безопасност: POLYTRON MTC дава временна защита на двигателя в случай на загуба на смазване.

Други приложения на POLYTRON MTC

Максимално действие и елиминация на износването могат да бъдат постигнати в трансмисии, системи за управление със сервомеханизъм и всевъзможни други подсистеми където се използват подходящи смазочни материали ( трябва да се добавят 10%-15% POLYTRON MTC ).

Подобрител за гориво POLYTRON

В съответствие с изискванията на Агенцията за опазване на околната среда (EPA)

Подобрителят за гориво POLYTRON дава допълнителен тласък на производителността на двигателите за коли и камиони:

● Почиства отлагания и клей от инжекционната горивна система, карбуратора, горния двигател, клапаните и подемниците. Запазва частите на тези системи чисти за дълго време, ако POLYTRON се прилага според препоръките.
● Смазва и премахва износването на движещите части на горния двигател, инжекционната горивна система, клапаните, подемниците и карбуратора.
● Допринася за много по-чисти газови емисии (няма да имате проблем да преминете теста за отделяне на газове). Катализаторният преобразувател издържа по-дълго време.

Резюме

Други компании предлагат много различни продукти за ползване при коли и камиони и частите им. Например: Обработка на вътрешния двигател, почистващи субстанции за вътрешния двигател, почистващи субстанции за инжекционната горивна система, препарати за почистване на клапаните и подемниците, бензинови добавки, октанови подобрители, препарати за трансмисии, почистващи субстанции за системи за управление със сервомеханизъм и много други. За да си купите всички тези продукти трябва да разполагате със състояние, без да споменаваме факта, че тези продукти като базираните на PTFE продукти, могат да имат негативни странични ефекти.
Производителят на POLYTRON ви предлага само два продукта за обработка на вашия двигател и частите му:

● POLYTRON MTC (концентрат за обработка на метал)
● POLYTRON FC (подобрител за гориво)

ВЕДНЪЖ КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРОДУКТИТЕ НА POLYTRON СПОРЕД УКАЗАНИЯТА, РАБОТНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО ЗАВИНАГИ.

Други продукти на POLYTRON

POLYTRON PL проникваща смазка (спрей) за хиляда и едно приложения у дома и извън него.

● Почиства и освобождава вкочанени механизми (ръждясали)
● Смазва и премахва износването в механизми
● Прогонва влагата и предотвратява корозията
● Изключително ефективна в среда на най-безмилостни работни условия на кал, запрашване и влага

POLYTRON PL може да се използва навсякъде. Тя е най-малко 20 пъти по-ефективна и по-издръжлива от WD-40

Литиева Грес POLYTRON EP-2

● Най-ефективната грес при тежки работни условия за смазване и премахване на износване в механизми.

Без значение на оборудване или вид приложение, ако се използват смазочните материали на POLYTRON, ние Ви гарантираме, че оборудването ще е в годност най-малко четири пъти по-дълго, ще работи по-добре и ще консумира по-малко енергия. Ние Ви каним да приемете предизвикателството на POLYTRON и да подложите тези чудотворни продукти на тест. Ние заставаме зад нашата гаранция за качество.

С уважение,

Производителят на POLYTRON
 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK