POLYTRON SAE 15W40 - Полусинтетично Моторно Масло - за 25 000 км.
Контакти
SKYPE връзка
 

 

Общи Приложения:

• Всички четиритактови бензинови и дизелови двигатели, включително и тези с турбозареждане: коли, джипове, пикапи, бусове, камиони, локомотиви, морски съдове и др.ONLINE SHOP

Високо-производственото Моторно Масло POLYTRON 15W-40 е изключително универсално моторно масло с превъзходни качества, което надхвърля изискванията на индустрията и производителите на двигатели. Формулирано е с най-напредналата възможна технология за маслени добавки, за да произведе изключително по рода си предпазване на двигателя и да удължи живота му 7 пъти. 
Високо-производственото Моторно Масло POLYTRON 15W-40 съдържа съставката POLYTRON MTC-универсалния смазочен подобрител. Този продукт покрива всички метални повърхности с ЙОНИЗИРАН микро-слой от петролни молекули и чрез химично-металургичен процес формира (от оригиналния метал) траен и безупречен метален микро-слой като силно повишава издръжливостта на материала срещу: износване, екстремни налягания и извънредни температури. Металните повърхности остават смазани през цялото време, което позволява мигновенно смазване при запалване на двигателя. Триенето и износването силно намаляват, което се изразява в 99% премахване на амортизацията, максимална дълготрайност на оборудването, подобрено действие и икономия на гориво и масло.

Високо-производственото Моторно Масло POLYTRON 15W-40 е произведено изключително от ISO (Група 2) рафинирани (с отстранен парафин) петролни масла, които съперничат на синтетичните в изпитанията на двигателите и е базирано върху оптимума в най-новата технология на добавките в областите на разпръскването, изчистването, окисляването, задържането, противо-износването, подтискането на корозията, подобряването на вискозитета и отстраняване на пенообразуването. Освен това, нивото на сулфатната пепел е по-малко от 1%, докато Базовия Фактор е стабилизиран на 9.0.
Високо-производственото Моторно Масло POLYTRON 15W-40 намалява наслояванията по клапаните и буталата, като по този начин намалява консумацията на масло. Високият Базов Фактор дава защита на двигателя в извън-магистрални приложения или при употреба на горива с висока концентрация на сяра. Като допълнение, комбинацията от висок базов фактор и отличната разпръсквателна способност позволява по-дълги периоди на дренажни интервали на пресушаване на маслото. Специално подбраният химически стабилизатор на окисляването контролира процеса на окисляване и предотвратява втвърдяване. Специално подбраният подобрител за индекса на вискозитета осигурява безпроблемна летливост при ниски температури. Добавката за отстраняване на пяна предпазва от задържане на въздух.                                           

То е отлично за употреба в двигатели с характеристики като четири-клапанни глави, турбокомпресори, директен инжекцион, по-къси глави на буталата, по-висока компресия на мощността, върхови налягания до и над 2500 psi, междинно охлаждане, пълен електронен контрол на горивната система, нехомогенни разширения на ауспуха. Маслото също така е формулирано за превъзходно действие при нормални и ниско-серни горива. Може да бъде използвано в powershift трансмисии, изискващи течности Caterpillar TO-2 или Allison C4. Също така е възможно да се използва като H2 смазка.
Полусинтетичното POLYTRON SAE 15W40, CI-4/SL моторно масло е производно на първично масло на синтетична основа, минерални масла, POLYTRON MTC и други подбрани добавки предназначени за идеална работа при всички препоръчани приложения. Това моторно масло съдържа ефективно детергентно разпръскване, което поддържа изключително чисти моторите EGR. То е допълнително подсилено с окислително-корозивни стабилизатори, пенест стабилизатор за предпазване на движещите се моторни части от излъскване и износване и да предпазва лагерите от корозия. Благодарение на POLYTRON MTC, който е част от това моторно масло, интервалите за смяна на маслото могат да се удължат до 30000 км. или повече при двигатели, които са в сравнително добро работно състояние.

Приложение:

• Препоръчва се за всички газотурбинни EGR дизелови двигатели, при които производителят е определил климатични изисквания CI-4/SL и европейски ACEA и OEM
• То отговаря също на изискванията на производителите на MB 228.3, Volvo VDS-4, Cummins CES 20078, Mack EO-N premium plus, ACEA E5, MAN 3275 и други изисквания на производителите

Характеристики:

• Надхвърля съвременните енергийни изисквания за съхраняване на енергия
• TBN (алкални резерви) за EGR двигатели
• Ефективно неутрализира корозивната киселина за да предпази лагерите и другите живи повърхности на двигателя
• Маслата на премиумна основа осигуряват изключителна ниска температура при работа и допълнително удължаване на експлоатационния живот
• Допълнителният пакет POLYTRON MTC осигурява много повече отлични характеристики като елиминиране на износването, много чисти части на двигателя и др.

Типични изпитателни данни :  Клас SAE 9.0

Гравитация  °API
31.20
Точка на запалване °F/°C
440/227
Точка на изливане  °F
-30/-34.5
Вискозитет :
cSt@40°C
95
cSt@100°C
15.40
CSS@-25°C
5.500
Вискозитетен индекс
140
Цвят
2.0
Сулфатна пепел (Wt.%)
0.9
TBN
9.0

 

Преимущества при употреба


• Премахва до 70% износването на двигателя
• Намалява работните температури на двигателя като се произвежда по-малко шум
• Премахва всякакви наслоявания и запазва двигателя напълно чист
• Предпазва двигателя десетки километри в случай на липса на масло или охладител при нормални условия на шофиране
• Увеличава до краен предел компресията
• Допринася за много по-чисти отходни газови емисии
• Интервалите за смяна на масло и маслени филтри могат да бъдат удължени от 3 до 7 пъти
• Допринася за значителна икономия на гориво и масло
 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK