Мисия
Контакти
SKYPE връзка
 
POLYTRON се ангажира с осигуряването на най-ефективните продукти и професионално обслужване. Ние сме Вашия доверен доставчик на благоприятни за околната среда продукти, включващи технологии за подобряване изгарянето на горивото и смазочни технологии от следващо поколение. POLYTRON е насреща, за да Ви помогне в крайните резултати с продукти, които са най-новото в областта на технологиите, щадящи околната среда.

Нашата цел е да изградим една силна международна организация, в която нашите клиенти получават продукти с изключителна стойност.

Ние вярваме, че доверието и почтеността са основите на нашия бизнес и винаги ще се стараем да печелим доверието и уважението на всички наши бизнес партньори.

POLYTRON Ви дава достъп до Революционна Смазочна Технология от следващо поколение, с доказан опит в намаляването на вредните емисии отработени газове и увеличаване на икономията на горивото.

POLYTRON подобрява производителността на двигателя и задвижването на Вашето оборудване, позволява по-пълно изгаряне на горивото, с което се освобождава повече енергия и в същото време се намаляват вредните емисии.

Нашата ексклузивна линия от изпитани във времето продукти може:

• Да помогне на индустрията да намали разходите за поддръжка до 65 %
• Да помогне за подобряването на качеството на въздуха, който дишаме
• Да намали отпадните петролни продукти
• Да защити Вашата инвестиция
• Да намали разходите за обслужване и поддръжка на Вашия автомобил и техника
 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK