Често Задавани Въпроси
Контакти
SKYPE връзка
 
Въпрос: Колко концентрат за обработка на метал POLYTRON MTC трябва да добавя към моя двигател ?

Отговор: За превозни средства с пет-делен картер, прибавете една бутилка от 0.473 мл. POLYTRON MTC. След това допълнете с моторно масло до нормално препоръчвания капацитет. За машини с голям обем, използвайте POLYTRON MTC равен на 10% от обема.

Въпрос: Колко често трябва да използвам POLYTRON MTC ?

Отговор: Ако смяната на маслото се извършва според указанията на производителя на превозното средство, тогава прилагайте POLYTRON MTC през смяна на маслото. При удължени интервали на смяна на маслото от 30 000 до 80 000 км., прилагайте POLYTRON MTC при всяка смяна на маслото.

Въпрос: Мога ли да използвам POLYTRON MTC в нова кола или ремонтиран двигател ?

Отговор: Да. Колкото по-отрано се обработва двигателя с POLYTRON MTC, толкова по-голям е общия благотворен резултат. За разлика от повечето добавки към масла и субстанции за обработка на двигатели, POLYTRON не се намесва в инженерните зависимости. Може да се използва веднага след препоръчвания от производителя „интервал на евентуална повреда”, който обикновено е 800 или 1600 км. Моля,консултирайте се с Ръководството за употреба на производителя или ремонтния авто-техник за точни указания.

Въпрос: Колко рано да очаквам резултати от продуктите на POLYTRON ?

Отговор: За повечето автомобили резултатите са незабавни. При други може да е необходимо да изминете няколко стотици километра или няколко презареждания с гориво, за да забележите драстична промяна, поради натрупванията от клей, лак и други твърди частици преди използването на продуктите на POLYTRON.

Въпрос: Нужно ли е да използвам заедно Концентрата за обработка на метал и Подобрителя за гориво за постигането на най-добри резултати ?

Отговор: Всеки от двата продукта има индивидуални измерими резултати поотделно. Когато бъдат използвани заедно, осигуряват максимално действие и максимална икономичност.

Въпрос: Дали използването на POLYTRON спомага за опазването на околната среда ?

Отговор: Да. POLYTRON запазва природните ресурси като намалява консумацията на гориво и масло, като независими изследвания показват, че POLYTRON значително намалява вредните отходни емисии.

Въпрос: Трябва ли да махна PTFE или продуктите, базирани на тефлон от моя двигател ? POLYTRON ще действа ли в колата ми, след като използвам такива продукти ?

Отговор: Не само, че POLYTRON ще действа в двигателя Ви след прилагането на продукти с PTFE – ( тефлон ) основа, но също така ще премахне отлаганията, които тези продукти образуват и отлагат.

Въпрос: Какво е главното предимство при добавянето на Подобрителя за гориво на POLYTRON за бензинови и дизелови двигатели ?

Отговор: Тъй като правителството изисква от компаниите за гориво да намалят още повече наличието на сяра в дизеловите горива, така те намаляват техните смазочни качества. POLYTRON GDFC запълва липсата на смазка за по-лесно запалване и по-гладка работа на двигателя. POLYTRON GDFC премахва също напрежението по повърхностите заради водата ( от кондензация ) в дизеловото гориво и така предпазва инжекторите, ако проникне вода през горивните филтри. POLYTRON GDFC също така смазва и предпазва горните стени на цилиндъра и горивната помпа от износване.

Въпрос: Мога ли да добавя POLYTRON MTC в автоматичната ми трансмисия ?

Отговор: Да. POLYTRON MTC е съвместим с всички течности за автоматични трансмисии. Обикновената течност за трансмисии не е масло и няма почти никакви смазочни качества. Като резултат, лагерите и другите движещи се части в трансмисията Ви не се смазват добре по време на работа.POLYTRON MTC е специално проектиран да смазва и удължава срока на годност на Вашата автоматична трансмисия. Всяко нещо с хидравлика ще се облагодетелства от използването на POLYTRON MTC.

Въпрос: Какви резултати да очаквам от добавянето на POLYTRON MTC към автоматичната ми трансмисия ?

Отговор: POLYTRON MTC смазва тялото на клапана в трансмисията, което предизвиква по-гладко превключване. С по-малко триене, ще имате по-ниска температура и по-малко износване, което ще се изрази в по-дълъг срок на годност и на трансмисионната течност и на самата трансмисия.

Въпрос: Какви резултати да очаквам от добавянето на POLYTRON MTC към обикновена трансмисия ?

Отговор: Заедно с по-лесното и по-плавно превключване, POLYTRON MTC ще удължи живота на лагерите и предавките в стандартната Ви трансмисия.

Въпрос: Управлението със сервомеханизъм използва хидравлика. Как ще повлияе POLYTRON MTC на този механизъм ?

Отговор: POLYTRON MTC ще смаже помпата и всички останали движещи се части в сервомеханизма, като отново ще ги предпази от износване, ще допринесе за по-плавно действие и ще удължи срока на годност на сервомеханизма.

Въпрос: Мога ли да използвам POLYTRON при двутактови приложения ?

Отговор: Да. Няма друго приложение, което да се нуждае повече от POLYTRON. Добавете 10% POLYTRON MTC към двутактовото масло. Добавете 1-2 мл. POLYTRON GDFC към всеки литър гориво.

Въпрос: Ще повлияе ли негативно POLYTRON на действието на мокър съединител ?

Отговор: Не. POLYTRON не може и няма да причини приплъзване или неизправност по никакъв начин.

Въпрос: Може ли POLYTRON да се използва в морски двигатели ?

Отговор: Да, абсолютно. Това приложение с редуващи се влага и прекомерна топлина може да извлече голяма полза.

Въпрос: Може ли POLYTRON MTC да фиксира вече съществуващите проблеми ?

Отговор: Не. POLYTRON MTC е проектиран да се противопостави на триенето и топлината. POLYTRON MTC не може да бъде използван да поправи части, които са пред блокиране или всички предварително съществуващи проблеми. POLYTRON MTC може да предотврати всичко това, когато се използва като превантивна мярка срещу бъдещи проблеми.

Въпрос: С какво ще ми помогне Горивния Подобрител POLYTRON GDFC ?

Отговор: Новите горивни системи задържат утайки много бързо, често само за няколко хиляди километра. POLYTRON GDFC е създаден специално да „излекува” цялата горивна система. Тази уникална формула ще почисти и смаже инжекторите, всмукателните клапани, клапанните отверстия, клапанните помещения и горивната камера.

Въпрос: Ще навреди ли POLYTRON GDFC на кислородните сензори в превозното средство ?

Отговор: Не. Формулата на POLYTRON GDFC е съвместима с всички кислородни сензори и катализатори. POLYTRON GDFC е сертифициран в EPA ( Американска Агенция за Опазване на Околната Среда ).

Въпрос: Може ли POLYTRON да повреди уплътненията в двигателя ?

Отговор: Не. POLYTRON всъщност може да „поднови” уплътненията в някаква степен, но не може да поправи повредени уплътнения. POLYTRON ще премахне наслояванията около уплътненията, позволявайки им да се наместят отново. POLYTRON по никакъв начин не може да повреди уплътненията.

Въпрос: Какво съдържа POLYTRON ?

Отговор: Разкриването на тайната на сложните детайли на тази формула няма да е разумно от гледна точка на конкуренцията. Запознати ли сте с това какво има в петролните продукти, които използвате в момента за Вашите превозни средства ? Ние можем да Ви уверим, че POLYTRON използва тествани и доказани технологии и съставки от най-високо качество. Достатъчно е да кажем, че няма част от нашите продукти, която да причини каквато и да е вреда. Те не съдържат: твърди частици, PTFE (Тефлон), олово, цинк, молибден или мед. НИКАКВИ ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ ! Нищо, което да запуши или причини каквито и да било щети. Това е добре балансиран, старателно изследван, тестван и доказан във времето продукт.

Въпрос: Как работи POLYTRON ?

Отговор: POLYTRON е по-добър от всеки лубрикант, който ще намерите на пазара. Основното нещо в технологията на POLYTRON е, че той е проектиран така, че да се придържа към метала. Това се постига чрез споделяне на електроните с третираната метална повърхност. Ако все още не сте го пробвали, направете го.

 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK