POLYTRON SAE 10W40 - Синтетично Моторно Масло - за 50 000 км.
Контакти
SKYPE връзка
 

POLYTRON SAE 10W40 - Синтетично Моторно Масло - за 50 000 км.

Научен пробив в микро-смазочната технология


Общи Приложения:

Препоръчва се за всички бензинови и дизелови двигатели, включително и тези с турбозареждане: коли, джипове, пикапи, бусове, камиони, локомотиви, морски съдове, генератори, стационарни двигатели и др.

POLYTRON напълно синтетично моторно масло SAE 10W-40, API CJ-4 / SM е предназначено да посрещне изискванията за гаранция на производителите на бензинови и дизелови двигатели и е специално разработено за двигатели, работещи с горива с високо съдържание на сяра.

Синтетичното моторно масло POLYTRON SAE 10W-40 съдържа концентрат за обработка на метал POLYTRON MTC - авангарден пробив в микро-смазочната технология, който обработва триещите се повърхности и ги превръща в "гладки" и устойчиви на износване. Резултатът е много по-малко триене и много по-дълъг срок на годност. Може частично да възстанови компресията. Тази технология създава условия за по-дълги интервали на сервизна поддръжка в сравнение с всяко друго синтетично масло на пазара, поради много по-бавното окисляване на маслото и много по-ниската концентрация на замърсяващи примеси от горенето и износването. Удължени интервали за смяна на масло от порядъка на 50 000 км. и повече. Удължава сервизните интервали от 4 до 7 пъти на двигатели в стационарно оборудване, като електрически генератори, помпи и други. Алкалният му резерв (TBN) защитава ефективно лагерите и другите повърхности на двигателя от корозивното действие на киселините, образувани при изгарянето на горива с високо съдържание на сяра.

Маслото е 100% синтетично, направено от базови масла и специално подбрани добавки, предназначени да осигурят отлично представяне във всички препоръчани приложения. Съдържа ефективен почистващ дисперсант, който запазва сулфатната пепел до минимум. Допълнително подсилено с окислително-корозионни инхибитори, високотемпературни противоизносващи добавки и инхибитори на пяна, за да защити жизненоважните части на двигателя от задиране и лагерите от корозия. Съдържа POLYTRON MTC, допълнителен пакет добавки с висока технология на смазване, което го прави супер моторно масло с продължителни интервали на смяна на маслото и продължителен срок на експолоатация на двигателите, в които се използва от 600% до 900%, в допълнение към други извънредни характеристики, като допринасяне за намаляване на работната температура и запазване на частите на двигателя напълно чисти от въглерод и други замърсители (утайки).

За удължени интервали на смяна на маслото

Надхвърля API изискванията за CJ-4 / SM

Надхвърля последните ACEA изисквания

Отговаря и надхвърля последните OEM изисквания за бензинови и дизелови двигатели на : Caterpillar, Cummins, Fiat-Allis, Ford, GMC, Isuzu, John Deer, Mack, M.A.N., Mercedes-Benz, Mitsubishi, Scania, Volvo и други OEM изисквания за пътнически коли, джипове, леко и тежко-товарни камиони

Характеристики:

TBN ( Алкален запас ) - Ефективно неутрализира корозивните киселини, за да запази лагерите и други жизненоважни повърхности на двигателя

Свежда до минимум утайките в горивната камера и клапанните повърхности

Висока стабилност на окисление

Предпазва двигателя от лак и утайки

Високият алкален запас позволява удължаване на интервала на смяна до максимума

Типични изпитателни данни :

КЛАС, SAE

ASTM тест

10W-40

Гравитация API

D-287

33.0

Точка на запалване F/C

D-92

440/227

cSt@ 100’C

D-445

14.0

CCS@ -25 ‘C

D-5293

6000

Вискозитетен индекс

170

Цвят

D-1500

2.5

Пепел ( Wt.%)

1.3

ZINC, WT. %

0.12

TBN

D-2896

9.1

 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK