Екология
Контакти
SKYPE връзка
 


Продуктите на POLYTRON са екологично чисти и допринасят за опазването на околната среда от замърсявания като доказано намаляват вредните емисии в атмосферата. Независими лаборатории, които са изследвали нашите продукти отбелязват в някои случаи дори до 90% намаление на вредните емисии.
Доказателство за това е, че подобрителя за гориво на POLYTRON е регистриран в EPA - Американска Агенция За Опазване На Околната Среда.
На етикета на POLYTRON GDFC е написано: Помага Да Преминете Тест За Вредни Емисии.

Всяка година, средностатистическият автомобил на пътя днес бълва над 4 тона замърсители от отработените газове в атмосферата. EPA е направила приблизителна оценка, че автомобилите предизвикват 45% от цялото замърсяване на въздуха. Смогът, който покрива градовете ни днес все повече се влошава.
“Азиатският кафяв облак” в цяла южна Азия е дебел 3 км. и е причина за стотици хиляди смъртни случаи годишно от респираторни заболявания, според доклад за околната среда на ООН.
В протокол от Киото е записано: „Поради замърсяването на въздуха, на всеки 45 минути умират достатъчно деца да напълнят един Джъмбо Джет”.
CNN твърди, че: „В Лос Анджелис децата вдишват замърсен въздух, достатъчен за целия им живот, на всеки 2 седмици”.

С помощта на смазочните продукти POLYTRON, сега всеки може да даде своя малък принос за изчистването на околната среда от замърсявания.

В най-скоро време и в България ще се приеме закон за вредните емисии и задължителен тест в КАТ, който Ви гарантираме, че ще преминете успешно, ако автомобила Ви е обработен с POLYTRON.


POLYTRON е Безспорен Лидер
в Опазването на Околната Среда.
 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK