POLYTRON Защита
Контакти
SKYPE връзка
 

Няма по-голяма защита за Вашите двигатели и техника от тази, която предлага POLYTRON

Всички ултрасмазочни продукти POLYTRON са произведени в САЩ с най-високо качество. Първоначално разработени за военни и правителствени агенции като супер секретни смазочни материали, продуктите на POLYTRON оставят далеч зад себе си конкуренцията, благодарение на изключителната революционна смазочна технология.

POLYTRON не само покрива всички метални повърхности със защитен слой молекули, но преобразува самия метал в драстично по-здрав от оригиналния посредством микро и молекулярна смазочна технология. Например, без POLYTRON, в рамките на няколко часа от изключването на двигателя, по частите му на практика не остава никакво масло, гравитацията го източва цялото в картера. Деветдесет процента от износването на двигателя се случва по време на 'студен старт' в първите критични моменти преди моторното масло да започне пълната си циркулация. POLYTRON MTC може да защити Вашия двигател от износване чрез осигуряване на един много важен защитен слой.

POLYTRON е най-ефикасен при най-тежките работни условия. За разлика от много други добавки, POLYTRON няма да повлияе на предварително зададените толеранси и ще се отрази благоприятно на производителността. POLYTRON не съдържа каквито и да било твърди вещества. Не съдържа пластмасови частици или P.T.F.E. смоли (поли-тетра-флуоро-етилен, по-известен като Teflon™). Не съдържа молибден дисулфид или други потенциално токсични и опасни за околната среда метали като мед или олово, нито каквито и да било други метали.

POLYTRON спомага да се прекъсне вредния цикъл на топлината от триенето, която разширява металите и води до повече триене, което от своя страна може да доведе до повреди. Конвенционалните смазки стават с по-нисък вискозитет при повишени температури и протичат далеч от топлината. POLYTRON на практика се привлича към тези горещи точки. Горещите точки са зони, където по-малките толеранси допринасят за увеличено триене и следователно по-голямо нагряване и износване. С увеличаването на температурата се увеличава и наличния заряд, който привлича повече молекули POLYTRON и ги свързва към металната повърхност.Това осигурява много по-голямо мазане на метала там, където е най-необходимо.

Друго предимство от използването на продуктите POLYTRON е намаленото триене. При липсата на износване, възникващо при осъществяването на контакт на две метални повърхности, поради буфера, образуван от двата защитни слоя POLYTRON, ще се образуват много по-малко износващи частици. Всички частици, съществуващи преди обработката, ще бъдат уловени в собствен защитен слой от POLYTRON. Тези износващи частици обикновено биха увеличили бързината на влошаване качествата на оригиналната смазка, но с използването на POLYTRON увеличавате срока на експлоатация на Вашите смазки.

Този уникален, специално разработен, изпитан и доказан във времето продукт може да бъде страхотно преимущество в ефективността на Вашето оборудване. За да се възползвате максимално от тези предимства, можете да използвате цялата продуктова линия на POLYTRON, включваща горивния концентрат POLYTRON GDFC за смазване на блока на двигателя и подобряване на характеристиките на изгаряне на горивото, с което се освобождава повече енергия.

В допълнение на всичко това показахме на живо как POLYTRON защитава и предпазва двигателя в екстремни условия като проведохме 5 поредни теста, на които общо присъстваха над 300 човека. В четири от тях умишлено сипахме вода в маслото и карахме, след това показахме как предпазва двигателя в случай на загуба на масло, например удряте картер и маслото Ви изтича и всичко това без никакви щети за двигателя. На петия тест карахме 6 часа и половина градско каране без масло - с махната пробка и без капак на клапаните, като изминахме по километраж точно 200км. и 100 метра. отново без никакви щети по двигателя.

Всичко това можете да видите тук :

 


 


 
Количка
Количката Ви е празна.
Доставка
FACEBOOK